Janko Pravda

Ještě několikRATH !

22. 05. 2012 17:07:38
...ale myslím že postačí tak 3 x ... Ještě 2-3 taková odhalení jako v případě pana Ratha a budeme žít v zemi s korupcí srovnatelnou jako v Norsku nebo Švédsku . Potencionální korupčníci se budou bát převzít si i tisícovku .Zdá se Vám, že přeháním ? Kdeže !

I ten drzý, suverénní, vysoce postavený politik je jenom člověk se svými strachy. Kott se ozbrojoval už léta...a podle dnešního vyjádření poslanců byl dnes Rath už jiný člověk než ten, jak ho všichni znají ze Sněmovny. "Taková ta zlomyslná radost v jeho hlase už tam nebyla" . "Řekl, že jeho život v podstatě skončil, jeho kariéra skončila" .Chlapec dohrál...

Policie má v boji proti korupci podporu veřejnosti nejen proto, že je veřejnost totálně naštvaná, že se korupce přerostla únosnou mez ale i proto , že korupčníci jsou čím dál drzejší.Ale všeho dočasu.

Je jenom potřeba aby se policejní orgány nebáli tzv. „ mocipánů“ (tak jako tajtrlíci kolem zadrženého Janouška) a pracoval pomalu ale jistě na dalších podobných kauzách.A hlavně je měli tak dobře zdokumentované jako tu Rathovu.Poslanci byly dnes v šoku když zjistili jaké argumenty a důkazy v rukou policie má.Na nahrávkách je " nahráno, jak si ( Rath a spol.) rochní nad sedmi milióny, jak o tom žertují, jak šustí peníze a jak je to baví. Je to novodobá pohádka Alibaba a čtyřicet loupežníků, tentokrát z veřejných peněz."

Kauza Rath je pozitivní informací mluvící o tom, že věci pomalu ale jistě spějí k normálu - že objem slušnosti a poctivosti ve společnosti bude pomaloučku narůstat.

Očista bude pomalá, ale podaří se. Jsme civilizovaná země .Spíše se řadíme nejen geopoliticky a kulturně k těm severským státům nežli africkým.

PS: Pokud někdo pochybuje tak nemusí.Věřte mi, nepíšu blog často, ale co napíšu to se splní .

Nedávno jsem tu psal o zneužívaní RZP a právě dnes iDNES objevil ameriku a dal mi za pravdu-očekávejte , že nepotrvá dlouho a za neodůvodněné výjezdy RZP se bude platit – a bude to podstatně více než 30 nebo 90 Kč. : „ Lidé zneužívají sanitky, s cílem ušetřit je volají i kvůli klíštěti : http://zpravy.idnes.cz/lide-zneuzivaji-sanitky-08e-/domaci.aspx?c=A120521_215019_domaci_ert “ Psal jsem také blog - obhajobu ( principu) projektu IZIP, o dva dny na to MZ oznámilo, že bude pokračovat (principiálně) . A zanedlouho budeme mít všichni další kreditku-elektronickou zdravotní kartu ! A dovedu si také zařídit, že vždy v den mých narozenin je jasná modrá obloha a svítí slunce.

Alespoň někde...:-)

Autor: Janko Pravda | karma: 13.75 | přečteno: 841 ×
Poslední články autora