Janko Pravda

Občané, potencionální pacienti, probuďte se !

20. 04. 2017 9:46:15
Lže vám ministr zdravotnictví do očí jak když tiskne, lže vám, že v ČR žijeme v bídě takové, že si nemůžeme dovolit připlácet pár stovek měsíčně za komerční zdravotní připojištění.

Pan Ludvík vám lže, že jsme si všichni rovni, pokud jde o zdravotní péči (ano je to ten člověk, který se proslavil upřednostňováním svých V.I.P.pacientů - kulíšků) !

Ve zprávách ČT1 vidíme jak si pacient v konečném stádiu rakoviny musí hradit statisíce měsíčně za biologickou léčbu schválenou onkologem, kterou mu VZP odmítá uhradit.Rodina tohoto pacienta se už chystá prodat dům.To už začíná být jako v USA.....

Další pacient s nevyléčitelnou nemocí, která se stále zhoršuje, musí opakovaně potupně žádat (a dokládat dodací list, fakturu, zprávy ) zdravotní pojišťovnu o proplacení léku který je schválen, jako jediný mu zabírá, který mimochodem nemá náhradu (!!!) a přesto není hrazen VZP.

Vážení občané - TOTO JE REALITA v ČESKÉ REPUBLICE !

Ne lži levicových politiků o tom jak je naprosto veškerá dostupná zdravotní péče vždy zdarma a vždy pro všechny stejně !

To totiž nedokáže zajistit žádný systém a žádná vláda na světě !

Dokáže Vám to jenom SLIBOVAT populista a levicový lhář aby si získal a udržel voliče !

Přitom vše výše uvedené by lehce vyřešilo zavedení komerčního zdravotního připojištění.Funguje v každé civilizované zemi na západ od nás a všichni soudní lidé rozumí a chápou, že v kombinaci se "státním základním pojištěním", je to jediná možná cesta jek pokrýt veškeré náklady na léčbu včetně té mimořádně drahé.

Sledujjte volební programy stran a v nadcházejících volbách nezapomínejte na to která politická strana vám chce nadále lhát a které strany (je jich většina) chápou nutnost vícezdrojového financování zdravotnictví, které jediné zajistí aby byla drahá zdravotní péče dostupná pro ty kteří ji skutečně potřebují !

Autor: Janko Pravda | karma: 29.66 | přečteno: 1075 ×
Poslední články autora