Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stojanjakotyč

30. 12. 2010 8:56
Dobrý den,

vaše myšlení by se velice líbilo vrchnímu pravdoláskaři. Zkuste přemýšlet sám bez propagandy. K Jugoslávii - možná jsme stáli vedle sebe, ale vy jste si zapoměl sundat slepecké brýle. To co jste napsal je úplná hovadina, která má jaksi obhájit morální bombardování - to je přece zvrácenost. 

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

30. 12. 2010 8:18
Problém je, že považujete Michálka za hrdinu

a skryté nahrávání kolegů a nadřízených považujete za hrdinský čin a vrchol křesťanské morálky.

-

Podívejte se na to z jiného úhlu pohledu. Skryté nahrávání hovorů je nelegální a zavrženíhodná praktika. Státní úředník, který takové věci dělá, je naprosto nepřijatelný a měl by být okamžitě propuštěn. (samozřejmě krom případů, kdy je takové nahrávání součástí legálního policejního vyšetřování)

-

Když se podíváte z tohoto úhlu pohledu na výroky Drobila a Nečase, pochopíte je možná jinak než jako zakrývání korupce. Pochopíte je jako jednání s úředníkem, který ve své práci selhal. Drobil mu chtěl dát šanci toto selhání přehlédnout - poslal ho na policii a pokud na policii Michálek nechtěl jít, Drobil mu doporučil zničit nelegálně pořízené materiály, které Michálka usvědčovaly z profesního selhání. Nabídl mu též jiné místo, kde by nebyl vystaven do situací, které zjevně nezvládal. Jenže Michálek už v té době byl příliš daleko a nahrával si pro noviny i tento rozhovor. Tím Drobila zničil.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

30. 12. 2010 9:15
Re: Problém je, že považujete Michálka za hrdinu

Michálek v ničem neselhal. Nahrávat si rozhovor s nadřízeným, pakliže se tento podílí na kriminální aktivitě poškozující stát, za účelem jeho usvědčení, je správné. Je to i otázkou loajality - pokud čelí úředník dilematu, zda být loajální státu nebo křivému nadřízenému, pak má povinnost dát přednost státu.

0 0
možnosti

Duke..Nukem

30. 12. 2010 8:18
o jugoslavii

nikdy nemuzete psat tak jednostranne.Kdyby se totiz albanci chovali jako normalni obcane,tak je nikdo nevyhanel.Jenze jak uz to byva i jinde,z hosta se casem chce styat vrchni..Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
Jsem jeden z vás...A mám pravdu.

Seznam rubrik