Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s Vámi, zvláště poslední vzkaz, že pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí je excelentní vzkaz pro všechny, kdo volili knížete..No nadarmo se neříká...na závěr "to nejlepší".

0 1
možnosti

Ale to byla ironie.

1 1
možnosti
Foto

Mně amnestie tolik nevadí, vadí mně to, že díky amnestii vyplulo napovrch, že soudy po dobu deseti let a více nejsou schopny některé hospodářské kauzy uzavřít a to, že je uzavřou je stále v nedohlednu. Odsun sudetských Němců,tak jak  byl proveden, byla ze strany  Čechů pěkná prasárna.

0 0
možnosti

Ale odsun byl příspěvkem k zachování míru, přinejmenším v Evropě. Je možné tedy, že kdyby nebyl proveden, tak by se tu děly daleko horší věci.

Pan Schwarzenberg - a nejenom on - také v zájmu zachování míru podpořil kosovské drogové dealery atd.

0 0
možnosti
Foto

Já si svého prezidenta vážím. Naopak si nemohu vážit těch, kteří jsou v jeho blízkém okolí a odtrhli prezidenta od reality. V.K. amnestii podepsal stejně jako Nečas(toho si nevážím), ale amnestii pro V.K. připravoval někdo, kdo věděl, že to V.K. podepíše na závěr svého prezidentského období. Bohužel není právník. Odpovědnost nese jeho realizační tým.;-D

1 3
možnosti
Foto

Kam se vrtnu, tam je pan Koliha, ale nijak toho nelituju, vždy se dobře pobavím.:-)

3 1
možnosti

V.K. není tak blbej - potažmo senilní - jak ho prezentujete;-D. Jak ho nemusím, tak takhle bych se o něm nikdy nevyjádřil;-€.

1 2
možnosti

Pro zpřesnění: Podle svých vzpomínek zvažoval VK po r. 1968 i možnost emigrovat. Důkazem, že se tim mohl vážně zabývat, je emigrant v rodině,  jeho vlastní sestra ve Švýcarsku.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS