Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pekne a presvedcive napsano. Clanek ma i pomerne vysokou karmu. Pouzivate vsak retoriku a ne logiku. Ve vsech prikladech, ktere jste popsal, jste mohl dojit k zaveru ze nejen homeopatie nepomaha, ale ani normalni medicina, protoze pacienti se vylecili spontane sami. ;-) Navic, kdyby ti zmineni pacienti pouzili homeopaticke leky, tak by jim nejspis nepomohly, ale ani neuskodily. Nektere chemicke leky vsak lidskemu zdravi vylozene skodi.

Nejsem zadny zastance homeopatie.

1 2
možnosti
Foto

Co se ty perske kocicky tyce, tam se vlastne ukazalo, ze kocicka tu homeopatickou medicinu ani nemusela jist nebo polykat, ze stacilo, kdyz ji babicka tu medicinu jen ukazala a dala ocichat. :-)

0 0
možnosti
Foto

Souhlasim vsak s posledni casti Vaseho clanku, ze medicina by se nemela snazit, pokud to neni nevyhnutelne nutne, vylecit pacienta rychle radikalnimi zasahy, ale byt trpeliva a vice duverovat lidske autoimunite. Nejsem vsak lekar a chapu, ze lekari casto stoji pred tezkymi rozhodnutimi, zda rychle a vcas, byt mozna zbytecne, zasahnout versus nic neuspechat a vzit riziko, ze se neco zanedba.

1 0
možnosti
JM

J67a19n 54M53e44r55t72a

24. 10. 2016 15:33

Klasická medicína nicméně nestojí na osobních zkušenostech. Samozřejmě se může stát, že je nějaký léčebný postup indikován v případě, kdy není potřebný a může se zdát, že vedl k vyléčení. Než je ovšem nový postup zaveden do praxe, musí projít důkladným testováním, které je navrženo tak, aby podobné klamy co nejvíce omezilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
Jsem jeden z vás...A mám pravdu.

Seznam rubrik