Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Ve státě,kdy má značné procento obyvatelstva k dispozici po zaplacení základních životních potřeb jen pár stokorun na vše ostatní se musí uvažovat trochu jinak než třeba v USA. A když se nebudou odrbávat ti nejchudší,tak se to těm bohatým nebude líbit. Autor uvažuje nesysrtémově a to co krituzije u ministzra zdravotnictví vlastně navrhuje. Co je na tom špatného,že jsme navázali na systém socialistického zdravotnictví. Je špatné,že nevyužíváme generika z různých zemí a SÚKL funguje jako korupční žába na prameni. Dnes je obrovským vproblémem u lidí sdtomatologická péčemkterá se nějak vymkla z dozorových složek státu. Ceny mateiálnů požehnává právě ten státní úřad pro kon trolu léčiv a nikdo nepožehnaný nemůže oficiálně nic dovést. Tady se podívejte jen na kousek materiálů pro zubařskou praxi,vyráběných v Číně. A vyváží se to do celého světa.

jde jen o materiály pro výrobu plastových náplní do zubů,které jsou u nás údajně prodělečné

https://www.alibaba.com/trade/search?f0=y&IndexArea=product_en&CatId=&SearchText=dentistry&refine_attr_value=351-100006639V

Trochu se rozhlídněte po okolí v katalogu a bude Vám z toho špatně !

0 1
možnosti

USA se vymyká našemu myšlení. Zde jde především o zaplacení lékařů a pojištění zde nefunguje, protože zde není solidarita mezi zdravými a nemocnými, protože se pojištění odvozuje od zdravotního stavu pacienta.

Avšak nezaplacení lékařů zjevně také není řešením! Ale zdá se, že to celé spěje do toho, že místo, lékařů budou převážně v první linii jen zdravotní sestry.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
Jsem jeden z vás...A mám pravdu.

Seznam rubrik