Diskuse

Ještě několikRATH !

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Vlastimil.Kornas

22. 5. 2012 19:32
Nejdříve se musí zjistit,kde se stala chyba

a po všech těch zrušeních policejních útvarů,které se nám opovážily šťourat do našich kšeftů,se ještě někde jeden utajený vyskytl.To že odchytl Ratha,je dobře,už nás těmi řečmi otravoval,ale další šťourání je už nepřípustné a i ten útvar je třeba zrušit.Jeden z nich už odešel sám,ostatní budeme muset rozdělit aby jsme je měli pod kontrolou.Možná nepohrdnou i nějakými penězi navíc,jak vůbec můžou z 20 000 Kč měsíčně vyžít?Divadlo pro plebs už stačilo,mají svoji "velkou rybu"

a další už mít nemusí.

0 0
možnosti
ML

L_O_U_S

22. 5. 2012 17:56
Prosím vás...

Prosím vás, mezery se píšou před čárkami a tečkami, ne za nimi...

0 0
možnosti
PH

modrénebe

22. 5. 2012 17:24
to je všechno krásné,

ale příčina všeho jsou dotace a žádná zodpovědnost úředníků. Dokud toto bude existovat, tak se bude policie pouze paběrkovat.

0 0
možnosti
MM

milmen

22. 5. 2012 18:01
Re: to je všechno krásné,

Osobně si myslím, že je to o slušnosti a poctivosti - a to od základu. Bude li slušný a poctivý úředník, nechá dotace na pokoji. Bude li poctivý státní zástupce, nenechá se zkorumpovat. Bude li poctivý policista, nenechá se uplatit... A to bez ohledu na výši svého platu! Pokud si někdo myslí, že je zkorumpovatelný jenom proto, že má malý plat, bude zkorumpovatelný vždy a všude, protože bude mít stále málo... Buď zkorumpovatelný je, nebo není. Tečka.

Vše je v první řadě o poctivosti. Budou li úředníci poctiví jenom proto, že se budou bát postihu, nebude to sice to pravé ořechové, ale přece jen to bude alespoň něco. Poctivost je ale základ. !

1 0
možnosti